Bedste foundation til tør hud

Home / Bedste foundation til tør hud

Pudder-foundations er sjældent gode til en meget tør hud. I den anledning får I her mine bedste makeup tips til en tør vinterhud. Hermed mine tre bedste råd til at lægge foundation på en tør hud ;. Se her, hvilken foundation der blev bedst i test.

Jeg hader, hvis man kan se for meget foundation på huden. Jeg bryder mig virkelig heller ikke om, hvis min hud føles tør , når jeg har haft den .

Foundations den bedste makeup fra Mac, Lancôme foundation og. Er huden tør , kan du med fordel vælge en fugtende foundation , der både . Det kræver lidt ekstra at vælge foundation til tør hud , så her er alt hvad du skal vide for at vælge den bedste foundation til lige netop din hud. Ud over at ensarte din hud har foundation også den fordel, at den.

Et godt valg, hvis din hud føles tør og udsat. En god foundation til dig med en problemfri hu der har tendens til at. Jeg synes det er en rigtig god foundation , men hvis man har tendens til tør hud ,. Den føles let på huden, giver en semi mat finish, og egner sig bedst til .

Når man har lagt den perfekte foundation og concealer – så skal . Tør hud : Hvis du har tør hud , skal du købe en foundation med god fugt. En god fugtgivende foundation med en let til mellem dækning kunne fx . En foundation skal ikke ses, men blot gøre huden naturlig pæn. Har du tendens til lidt tør hud , så brug evt en fugtspray henover den bagefter, så vil du opleve at den nærmest smelter.

Mineralpudder er makeup, som bedst lader huden ånde og føles mest naturlig. Jeg er derfor altid skeptisk over for pudder, da jeg ikke vil se tør eller mat ud. Nu kan du fremhæve dine bedste træk og pleje din hud på en og samme. Med alderen kræver din hud en smule mere opmærksomhe da den ofte bliver mere tør , og linjerne bliver tydligere. Derudover mister huden nemt sin . Specielt hvis du i forvejen har sensitiv eller tør hud kan vand være med til at.

Selv den bedste foundation kan ikke skjule, når huden inden under er tør og . Find den perfekte foundation til dig hos NiceHair. Så klik ind og læs min guide til de bedst dækkende foundations og bliv inspireret. Jeg føler, at alle er på jagt efter en foundation , som dækker huden til.

Til dig med tør hud anbefaler vi IDUN Minerals flydende foundation Norrsken. For at opnå det bedste resultat, påfør den flydende foundation med en Flydende.